sábado, 9 de febrero de 2013

ABRACADABRA POTA DE CABRA/ ABRACADABRA PATA DE CABRA/ ABRACADABRA KICKSTAND

Català

Un enllaç on apareixem com ABRACADABRA POTA DE CABRA. Una mica de les nostres creacions!!!


http://laventanadeber.blogspot.com/2011/11/abra-cadabra-pota-de-cabra.html



Il.lustració: Pols de grafit amb goma d'essborrar de carbonet.


Aquesta il.lustració va ser realitzada per encapçalar la Fira d'Artesans en la nostra parada. Les Muses que em van inspirar, van surgir d'un llibre que llegia en aquell moment titulat   "Bruixeria a Catalunya" On una de les històries explicava... Al capvespre un pagés recollia els estris de camp per tornar a casa. En la llunyanía, va divisar, una vella bruixa acompanyada per dos bocs. Ella, conjurava una tormenta per que aquesta l'amagués durant el seu vol nocturn. El pagés per uns instants va quedar-se observant aquella dona, ja que estava quasi segur, que és tractava d'una veïna del poble... La mirada penetrant d'un dels bocs va topar amb la del pagés i l'animal va informar a la bruixa de la presència del pagés, aquest sense dubtar un moment i aterrit davant la probavilitat que la bruixa l'encantés, va fugir sense mirar enrrere, tot deixant els estris de camp, esporoguit sense parar de correr fins a casa.

Español


Un enlace donde aparecemos como "ABRACADABRA POTA DE CABRA". Un poquito de nuestras creaciones!!!


http://laventanadeber.blogspot.com/2011/11/abra-cadabra-pota-de-cabra.html




Ilustración: Polvo de grafito con goma de borrar de carboncillo.


Esta ilustración fue realizada para encabezar la Feria de Artesanos en nuestra parada. Las Musas que me inspiraron, surgieron de un libro que leía en ese momento titulado "Brujería en Cataluña" Donde una de las historias contaba... Al atardecer un campesino recogía los utensilios de campo para volver a casa. En la lejanía, divisó, una vieja bruja acompañada por dos machos cabríos. Ella, conjuraba una tormenta para que ésta la escondiera durante su vuelo nocturno. El labrador por unos instantes se quedó observando aquella mujer, ya que estaba casi seguro, que se trataba de una vecina del pueblo ... La mirada penetrante de uno de los chivos topó con la del agricultor y el animal informó a la bruja de la presencia del agricultor, éste sin dudar un momento y aterrorizado ante la probabilidad que la bruja le hechizara , huyó sin mirar atrás, dejando los utensilios de campo, asustado sin parar de correr hasta casa.

English


A link where we appear as "ABRACADABRA POTA DE CABRA". A little bit of our creations!!!

http://laventanadeber.blogspot.com/2011/11/abra-cadabra-pota-de-cabra.html

Illustration: graphite powder with charcoal eraser.

This illustration was done to head the Artisans Fair in our store. The Muses who inspired me, came from a book I was reading at the time entitled "Witchcraft in Catalonia" Where one of the stories told ... At sunset a farmer field collected utensils back home. In the distance, he saw an old witch accompanied by two goats. She conjured up a storm to hide it during the night flight. The farmer briefly stared at the woman, as it was almost certain that it was a neighbor in the village ... The penetrating gaze of one of the goats ran into the farmer and the animal witch informed of the presence of the farmer, he should not hesitate a moment and terrified by the probability that the witch bewitched him, fled without looking back, leaving the utensils field, without stop running scared his home.

No hay comentarios:

Publicar un comentario