sábado, 22 de febrero de 2014

"TELLÛRIS CHARTAE PRÕLẼS" POCIONS I ENCANTERIS ( METODE PER ELABORAR UNA VARETA MAGICA) :DIARI D'ESSERS MAGICS / POCIONES Y ENCANTAMIENTOS (METODO PARA ELABORAR UNA VARITA MAGICA): DIARIO DE SERES MAGICOS / POTIONS AND SPELLS (METHOD FOR DEVELOPING A WAND): DIARY OF MAGICAL CREATURES

 



IL.LUSTRACIO: "METODE PER ELABORAR UNA VARETA MAGICA" 297 X 420" TECNICA DE PAPER ENVIELLIT, PASTELS, AQUAREL.LES, TINTA XINA, OR I PLATA
ILUSTRACION: "METODO PARA ELABORAR UNA VARITA MAGICA" 297 X 420" TECNICA DE PAPEL ENVEJECIDO, PASTELES, ACUARELA, TINTA CHINA, ORO I PLATA.
ILLUSTRATION: "METHOD FOR DEVELOPING A WAND" 297 X 420 "AGED TECHNICAL PAPER, PASTEL, WATERCOLOR, INK CHINA, GOLD I SILVER.






Catala

Aqui a Boracay (Filipinas) el mantell de la nit comença a cobrir el capvespre del Dissabte... com a totes les parts del mon aquest breu moment te quelcom de magic... El cel blau deixa pas a colors ateronjats, porpres, roses,... i de sobte... ja es fosc, els sorolls que ens envolten canvien, tot es torna ombrivol i tenebros... Encara que normalment a l'Estiu quan es de nit a la gent li agrada sortir a passejar,.. A la Illa els natius es recullen en les seves cases, no els hi agrada gens la foscor... Aixo em fa recordar que ara mateix a Europa es fred Hivern, i que quan arriba aquest moment del dia ens recollim a casa, sobretot els Dissabtes. Personalment aquest dia de la setmana sempre ha tingut quelcom d'especial, potser un altre dia us explico perque... Nomes us exposare una de les raons. Molts de vosaltres ja sabreu que les Bruixes i Bruixots celebren el Sabbat. El Dissabte es un dels dies mes energetics de la setmana, amb molta carrega magica, aixi doncs, es un dia on s'aprofita per fer encanteris importants o cuinar pocions. Normalment la gent magica es reunia aquest dia a les clarianes dels boscos, sobretot a les que hi ha Dolmens ( pedres milenaries de gran poder colocades per antigues civilitzacions i essers magics, generalment en forma de cercle) durant la nit per intercanviar pocions, encanteris,... fins hi tot per tafanejar. Avui en dia es continua anant al bosc de tant en tant, pero molts Bruixots es reuneixen a les seves cases, amb l'excusa de fer un berenar, com tothom! Pero en realitat s'ajunten per celebrar el Sabbat.

Es important crear un entorn favorable per realitzar l'encanteri que a continuacio us explico, o qualsevol altre que tingueu... ( els meus encanteris sempre son de Magia Blanca, es a dir, Bona. Viguileu que els vostres no siguin de Magia Negra, es molt Perillosa!!!)

1. En primer lloc cal revisar el rebost per saber si es tenen tots els ingredients o estris necesaris per dur a terme l'encanteri. Ja sabem que en molts casos son dificils de trobar, es per aixo que s'ha de pensar amb temps.
2. Neteja de l'entorn (casa teva). Es millor si es realitza pel demati, amb finestres i portes obertes, que entri la llum del Sol i l'aire fresc. Escombrar sempre de dins a fora, en direccio al carrer (si teniu jardi davant, haureu d'escombrar fins la reixa que dona la carrer) i recollir la bruticia a l'exterior. A continuacio fregar el sol amb aigua neta deixada reposar a ple Sol o bullida amb foc de llenya i Sal (de la mateixa manera que escombrant, de dins a fora).
3. Ambientacio. Arribat el capvespre, encendre espelmes i encens (han d'estar encesos durant tota l'estona que s'esta realitzant magia). Segons per que sigui l'encanteri el color de les espelmes i els olors dels encens canvien per potenciar el resultat final. En en nostre cas, les espelmes han de ser blanques, pero l'olor de l'encens dependra de vosaltres, segons l'arbre que hagueu triat per fer la vostra Vareta Magica (mes endevant podreu trobar en una nova pagina "Tipus d'Espelmes i Encens: Com Utilitzar-los Adecuadament").

4. Important. Una vegada ho tinguis tot revisat i llest per comencar segueix aquests consells per aconseguir els millors resultats:

  • De les 12 de la nit i fins les 3 de la matinada la energia magica es mes favorable i poderosa.
  • Les nits de Lluna Plena o Pluja Tempestuosa tenen gran poder si casualment es una nit de Lluna Plena amb Pluja i Tempesta millor que millor!
  • Utilitzar sempre llumins per encendre espelmes, encens, foc,... (aconsellable no utilitzar llum electrica).
  • La pocio o encanteri sera mes poderosa si utilitzes foc de llenya o xemeneia per cuinar els ingredients.
  • Formar un petit grup de bons amics per realitzar una mateixa pocio o encanteri fara que aquesta tingui mes carrega magica (amb animals tambe funciona).
  • Sobretot! Seguir al peu de la lletra les instruccions.
Penso que no em deixo res.. Som-hi doncs!

ESBOS: "ESTRIS LLIBRES I INGREDIENTS MAGICS" 297 X 420", TECNICA SANGUINA, CARBONET I GOMA TOBA / ESBOZO: " UTENSILIOS LIBROS E INGREDIENTES" 297 X 420", TECNICA SANGUINA, CARBONCILLO Y GOMA BLANDA /  SKETCH: "INGREDIENTS TOOLS & BOOKS" 297 X 420 "TECHNICAL SANGUINE, CHARCOAL &  SOFT RUBBER



ESBOS: "VARETA MAGICA"  6 X 9" TECNICA CARBONET /
ESBOZO: "VARITA MAGICA" 6 X 9" TECNICA CARBONCILLO/
SKETCH: "WAND" 6 X ​​9 "TECHNICAL CHARCOAL







Catala
Les Varetes Magiques poden ser de diferents tipus d'arbre o vidres i els seus potenciadors magics( plumes, pedres, osos,..) tenen combinacions infinites.

Espanol
Las Varitas Magicas pueden ser de diferentes tipos de arbol o cristales y sus potenciadores magicos (plumas, piedras, huesos,...) tienen combinaciones infinitas.

English
Magical Wand can be of different types of tree or made with crystals and his magic enhancers (feathers, stones, bones, ...) have infinite combinations.




 
ESBOS: "AMULET" 6 X 9" TECNICA CARBONET
ESBOZO: "AMULETO" 6 X 9" CARBONCILLO
SKETCH:" PERIAPT" 6 X 9" TECHNICAL CHARCOAL



METODE PER ELABORAR UNA VARETA MAGICA/ 
METODO PARA ELABORAR UNA VARITA MAGICA/
METHOD FOR MAKING A WAND

Utilitzada per Mags, Bruixots, Bruixes i Nigromantics: per invocar els essers elementals, realitzacio de rituals, tracat de cercles magics, per dibuixar simbols de poder en l'aire i la terra, adrecar l'energia, remenar beuratges i/o pocions al Gresol, llencar encanteris, malediccions, |Teurgia,...

Les varetes magiques poden estar lligades a un dels cinc elements primordials, Aigua, Terra, Foc, Aire i Anima. Essent aquest ultim dificilissim de lligar i encara mes complicat adherir els cinc elements en una sola Vareta. Nomes la desapareguda i cobejada Vareta de l'extraordinari Merli, posseeix aquesta estranya i singular facultat.

Una Vareta medeix de 30 a 50 cm. (la distancia entre el colze i el dit index o el pols del propietari). Hi han que estan fetes d'Or i d'Argent, pero la fusta d'arbre es la manera mes comu d'elaborar una bona Vareta. Cada arbre te qualitats especials en els seu interior que intensifiquen els poders de la Vareta (veure Ents). Aixi mateix, s'utilitzen pedres precioses, semi-precioses, ungles, pels, banyes, escates, pols de fada, ... d'essers magics com ara (Unicorns, Au Fenix, Harpies, Grifons,...) Tambe se'ls escriu el nom del propietari en Elfic i/o Runic* (Celtic).

COM CONFECCIONAR UNA VARETA MAGICA

Abans d'anar al bosc en la seva busca, calen uns moments de recolliment interior i meditacio per possar-se en contacte amb la natura. Els dies mes propicis per cercar una Vareta, son els primers Dimecres de Lluna Plena. Has d'anar en solitud i fixar-te be en les senyals que la Mare Natura t'ofereix, la branca o arbre que et trii, et cridara l'atencio d'alguna manera. Estigues a la guait!! Si finalment escolleixes una branca del terra , no oblidis deixar un rosego de pa en agraiment a l'arbre al qual pertanyia. En canvi si decideixes tallar-la del mateix arbre, abans, recita aquest vers (traduit del Celta(Runic) al Llati i ara al Catala): 

"No tallare per delectar-me
No tallare os ni carn
Tallare i la meva Vareta desperta
Vostre es el poder i meva la seva entrega"^

Per tallar la branca ha de fer-se servir un Athame o Ganivet de Mag, ( No hi ha gaires pero un Bruixot,... sap com fer-ne un. Virgili Poeta Roma, va trobar el mes antic conegut a Egipte. Es diu que Se-Osiris, Mag Egipci el va aconseguir derrotant a Ba Bruixot Etiop).

Pulir i banyar la Vareta amb oli essencial d'Avellaner (te el poder de la saviesa i el coneixement secret. Fer-ho en Quart Creixent.

*El llenguatge Elfic i Runic (Celtic) coneix els noms primers de totes les coses i com dominar-les.
^L'arbre donara una senyal quan estigui llest.

Espanol

 Aqui en Boracay ( Filipinas ) el manto de la noche empieza a cubrir el atardecer del Sábado ... como en todas las partes del mundo este breve momento tiene algo de mágico ... El cielo azul deja paso a colores anaranjados , púrpuras , rosas , ... y de repente ... ya se oscuro , los ruidos que nos rodean cambian , todo se vuelve sombrío y tenebroso ... aunque normalmente en Verano cuando es de noche a la gente le gusta salir a pasear , .. en la Isla los nativos se recogen en sus casas , no les gusta nada la oscuridad ... Esto me hace recordar que ahora mismo en Europa es frío Invierno , y que cuando llega este momento del día nos recogemos en casa, sobre todo los Sábados . Personalmente este día de la semana siempre ha tenido algo especial , quizás otro día os cuento porque ... Sólo os expondré una de las razones . Muchos de vosotros ya sabréis que las Brujas y Brujos celebran el Sabbat . El Sábado es uno de los días mas energéticos de la semana , con mucha carga magica , así pues, es un día donde se aprovecha para hacer hechizos importantes o cocinar pociones . Normalmente la gente magica se reunía ese día en los claros de los bosques , sobre todo en los que hay Dolmens ( piedras milenarias de gran poder colocadas por antiguas civilizaciones y seres mágicos, generalmente en forma de círculo ) durante la noche para intercambiar pociones , hechizos , ... incluso para curiosear . Hoy en día se sigue yendo al bosque de vez en cuando , pero muchos Brujos se reúnen en sus casas , con la excusa de hacer una merienda , como todo el mundo ! Pero en realidad se juntan para celebrar el Sabbat .

Es importante crear un entorno favorable para realizar el hechizo que a continuación os cuento , o cualquier otro que tengais ... (mis hechizos siempre son de Magia Blanca , es decir , Buena . Vigilar que los vuestros no sean de Magia Negra , es muy Peligrosa !)

1 . En primer lugar hay que revisar la despensa para saber si se tienen todos los ingredientes o utensilios necesarios para llevar a cabo el hechizo. Ya sabemos que en muchos casos son difíciles de encontrar, es por eso que hay que pensar con tiempo .
2 . Limpieza del entorno ( casa ) . Es mejor si se realiza por la mañana , con ventanas y puertas abiertas , que entre la luz del Sol y el aire fresco . Barrer siempre de dentro a fuera, en dirección a la calle ( si teneis jardin delante , deberás barrer hasta la reja que da la calle ) y recoger la suciedad en el exterior. A continuación fregar el suelo con agua limpia dejada reposar a pleno Sol o hervida con fuego de leña y Sal ( de la misma manera que barriendo , de dentro a fuera ) .
3 . Ambientación . Al atardecer , encender velas e incienso ( deben estar encendidas durante todo el tiempo que se esta realizando magia ) . Según para que sea el hechizo el color de las velas y los olores de los inciensos cambian para potenciar el resultado final . En nuestro caso, las velas deben ser blancas , pero el olor del incienso dependerá de vosotros , según el árbol que hayas elegido para hacer tu Varita Mágica ( mes adelante podrás encontrar en una nueva página " Tipos de Velas e Incienso : Como Utilizarlos Adecuadamente " ) .

4 . Importante . Una vez lo tengas todo revisado y listo para empezar sigue estos consejos para conseguir los mejores resultados :


  • De las 12 de la noche y hasta las 3 de la madrugada la energía mágica es más favorable y poderosa .
  • Las noches de Luna Llena o Lluvia Tormentosa tienen gran poder si casualmente se una noche de Luna Llena con Lluvia y Tormenta mejor que mejor !
  • Utilizar siempre cerillas para encender velas, incienso , fuego ,...(aconsejable no utilizar luz eléctrica ) .
  • La poción o hechizo será más poderosa si utilizas fuego de leña o chimenea para cocinar los ingredientes .
  • Formar un pequeño grupo de amigos para realizar una misma poción o hechizo hará que ésta tenga más carga magica ( con animales también funciona ) .
  • Sobre todo ! Seguir al pie de la letra las instrucciones .

Pienso que no me dejo nada .. Vamos pues !


METODE PER ELABORAR UNA VARETA MAGICA /
METODO PARA ELABORAR UNA VARITA MAGICA /
METHOD FOR MAKING A WAND

Utilizada por Magos , Brujos , Brujas y Nigromantes : para invocar los seres elementales , realizacion de rituales , trazado de círculos mágicos, para dibujar símbolos de poder en el aire y la tierra , direccionar la energía , remover brebajes y / o pociones en el Crisol , tirar hechizos , maldiciones ,  Teúrgia , ...

Las Varitas Mágicas pueden estar ligadas a uno de los cinco elementos primordiales , Agua , Tierra , Fuego , Aire y Alma. Siendo este ultimo dificilísimo de atar y aún mas complicado adherir los cinco elementos en una sola Varita . Sólo la desaparecida y codiciada Varita del extraordinario Merlin , posee esa extraña y singular facultad.

Una Varita mide de 30 a 50 cm . ( la distancia entre el codo y el dedo índice o el pulso del propietario ) . Hay que están hechas de Oro y de Plata , pero la madera de árbol es la forma mas comun de elaborar una buena Varita . Cada árbol contiene cualidades especiales en su interior que intensifican los poderes de la Varita ( ver Ents ) . Asimismo , se utilizan piedras preciosas , semipreciosas , uñas , pelos, cuernos , escamas , polvo de hada , ... de seres mágicos como ( Unicornios , Ave Fenix ​​, Harpías, Grifos, ... ) También se les escribe el nombre del propietario en Elfico y / o Runico * ( Celtico ) .

COMO CONFECCIONAR UNA VARITA MAGICA

Antes de ir al bosque en su busca, se necesitan unos momentos de recogimiento interior y meditación para ponerse en contacto con la naturaleza . Los días más propicios para buscar una Varita, son los primeros Miércoles de Luna Llena . Tienes que ir en soledad y fijarte bien en las señales que la Madre Naturaleza te ofrece , la rama o árbol que te elija , te llamara la atención de alguna manera. Permanece al acecho ! Si finalmente eliges una rama del suelo, no olvides dejar un mendrugo de pan en agradecimiento al árbol al que pertenecía . En cambio si decides cortarla del propio árbol , antes , recita este verso ( traducido del Celta ( Runic ) al Latino y ahora al Castellano (Espanol) ) :

"No cortaré para deleitarme
No cortaré hueso ni carne
Corto y mi Varita despierta
Vuestro es el poder y mi su entrega " ^

Para cortar la rama debe usarse un Athame o Cuchillo de Mago, ( No hay muchos pero un Brujo , ... sabe cómo hacer uno. Virgilio Poeta Romano , encontró el más antiguo conocido en Egipto . Se dice que Se- Osiris , Mago Egipcio lo logró derrotando a Ba Brujo Etiope) .

Pulir y bañar la Varita con aceite esencial de Avellano ( tiene el poder de la sabiduría y el conocimiento secreto . Hacerlo en Cuarto Creciente .

* El lenguaje Elfico y Runico ( Celtico ) conoce los nombres primeros de todas las cosas y cómo dominarlas.
^ El árbol dara una señal cuando esté listo.


English

Here in Boracay ( Philippines) the cover of night begins to cover the evening of Saturday ... as in all parts of the world this brief moment has something magical ... The blue sky gives way to orange , purples , pinks , ... and suddenly ... already dark, the sounds around us change , everything becomes dark and sinister ... but usually in summer when it is night people like to go for a walk , .. in Island natives collected in their homes, they do not like the dark ... this reminds me that right now in Europe is cold winter , and when this time of day comes we gather at home , especially on Saturdays. Personally this day of the week has always been something special, maybe another day can explain you ... Just because I tell you I will explain one of the reasons . Many of you already know that Witches and Warlocks celebrate the Sabbath. Saturday is one of the most energetic days of the week , very magical burden , therefore, is a day where you fail to make important cooking spells or potions. Normally the magical people gathered that day in the forest clearings , especially where there Dolmens ( ancient stones of great power placed by ancient civilizations and magical beings , usually in a circle ) overnight to exchange potions, spells , ... even for browsing . Today is going to the forest from time to time , but many Witches gather in their homes on the pretext of making a snack, like everyone else ! But really come together to celebrate the Sabbath .

It is important to create a favorable environment for the spell then I tell you , or any of you with ... ( my spells are always  White Magic, namely, Good . Ensure that yours are not Black Magic , is very dangerous !)

1. First you have to check the pantry to see if you have all the ingredients and utensils needed to perform the spell. We know that in many cases are hard to find , that's why you need to think ahead.
2. Cleaning up your environment ( home). It is best if done in the morning, with windows and doors open , that between sunlight and fresh air . Sweep always inside out , towards the street ( if you have front yard , you should sweep up the grille that gives the street) and collect dirt outside. Then mop the floor with clean water left standing in full Sunlight or boiled over a wood fire and Salt ( in the same way that sweeping , from inside to outside ) .
3. Atmosphere. At dusk, light candles and incense ( should be on all the time it is performing magic) . According to it the color spell candles and incense smells change to enhance the final result. In our case, the candles should be white , but the smell of incense depend on you, as the tree of your choice to make your Magic Wand (later you will find a new page "Types of Candles and Incense : How to Use them Properly ") .

4. Important . Once you have everything ready to begin review and follow these tips to get the best results :


  • Of the 12 pm and until 3 am the magical energy is more favorable and powerful.
  • Full Moon nights or rain Storm Bringer have great power if casually one night is Full Moon with Rain and Storm much better !
  • Always use matches to light candles, incense , fire ... ( advisable not to use electricity ) .
  • The potion or spell will be more powerful if you use a fireplace or wood fire to cook the ingredients.
  • Form a small group of friends for a single potion or spell it will have more magical load ( also works with animals ) .
  • Especially ! Follow to the letter the instructions.


I think I don't left nothing .. Here we go !


METODE PER ELABORAR UNA VARETA MAGICA /
METODO PARA ELABORAR UNA VARITA MAGICA /
METHOD FOR MAKING A WAND


Used by  Warlocks , Witches and Necromancers : to invoke the elemental beings , conducting rituals, magic circles layout to draw symbols of power in the air and land, addressing energy, remove concoctions and / or potions in the pot , throwing spells, curses , Theurgy , ...

The Magic Wand can be linked to one of the five primary elements , Water, Earth, Fire , Air and Soul . Being the last to tie very difficult and even more difficult to adhere the five elements in a single wand . Only Missing Wand extraordinary and coveted Merlin , has this strange and singular faculty.

A wand measured 30 to 50 cm . (The distance between the elbow and finger pulse or owner). There they are made of Gold and Silver , but the wood of the tree is the most common way to develop a good wand . Each tree contains special qualities within that enhance the powers of the wand ( see Ents ) . Also, precious stones, semi-precious , nails , hair , horns, scales, used fairy dust ... magical beings as ( Unicorns , Ave Phoenix, Harpies , Griffin, ... ) are also type the owner name on Elvish and / or Runic * ( Celtic ) .

HOW TO MAKE A MAGIC WAND

Before going into the woods in search of a few moments of interior recollection and meditation are needed to get in touch with nature . The most auspicious day to look for a wand , are the first Full Moon Wednesday . You have to go alone and keep an open mind on signs that Mother Nature gives you , the branch or tree that you choose , you attract attention somehow. Keep on the lookout ! If you finally choose a branch from the ground, do not forget to leave a crust of bread in thanks to the tree to which he belonged . However if you decide to cut the tree itself before recite this verse (translated from Celtic ( Runic ) Latin and now English:

"I do not cut to delight
Do not cut bone or meat
Cut and my wand wakes
Yours is the power and my ship "^

To cut one branch should be used Athame or Knife Wizard  , ( There are not many but Warlocks an Witches, ... know how to make one . Roman Poet Virgilio , found the oldest known in Egypt. Was said Se- Osiris, Egyptian Magician Ba succeeded defeating Ethiopian Warlock ) .

Polishing and bathing wand with Hazel essential oil ( has the power of wisdom and secret knowledge. Doing it in Quarter Moon .

* In Elvish and Runic language ( Celtic ) knows the first names of all things and how to master them.

^ The tree will give a signal when ready.


No hay comentarios:

Publicar un comentario